Тамара Коблик

44-річний чоловік загинув під колесами автомобіля на Тернопільщині

Ще четверо людей постраждали у ДТП 28 листопада

Дві автопригоди 28 листопада зареєстрували працівники поліції на дорогах Тернопільської області. У результаті - четверо людей звернулися по медичну допомогу, а один чоловік загинув. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Автопригода з летальними наслідками трапилася того вечора у селі Криве Скалатської громади. Неподалік зупинки громадського транспорту водій автомобіля «Mercedes-Benz Sprinter 519» збив 44-річного пішохода. Від отриманих травм він помер. Даний факт слідчі внесли в ЄРДР відповідно до частини 2 статті 286 ККУ. 

О 19:25 про дорожньо-транспортну пригоду на лінію «102» повідомив водій маршрутного автобуса. Чоловік сказав, що зіткнувся із причіпом вантажного автомобіля  «Volvo». На місце пригоди виїжджали працівники Чортківського районного відділу поліції. Як з'ясувалося, аварія трапилася на дорозі «Бучач–Чортків–Скала-Подільська» в селищі Заводське.

Водій «Mercedes-Benz 709» не впорався з керуванням та допустив зіткнення із причіпом «Kogel SN 24». На момент ДТП в салоні автобуса були пасажири. Кермувальник та троє з них звернулися по допомогу до лікарні. Двох людей госпіталізували. 

Триває слідство.

Фото Національної поліції

Вибір читачів за тиждень

Відео