Тетяна Бакай

У Тернополі донька збирає кошти на порятунок батька-командира

Військовому мають зробити термінову операцію. Потрібно придбати дорогий ендопротез, який коштує 650 000 гривень

Допомоги на лікування потребує тернопільський військовий Ігор Ларін. У захисника виявили аневризму (розширення аорти) та стеноз правої ниркової артерії. При такому захворюванні ризик смерті дуже високий, однак ситуацію може врятувати операція, яка є безкоштовною. Однак потрібно придбати дорогий ендопротез, який коштує 650 000 гривень. Збір коштів на порятунок батька-військового відкрила його донька Каріна Ларіна.  

Як розповіла вона Терену, операція потрібна терміново. 

Сума потрібна велика, але завдяки усім небайдужим вдалося зібрати вже половину, тож залишилося ще трішки і життя мого батька буде врятовано, – каже донька захисника Каріна Ларіна. 

Ігор Ларін кадровий офіцер Збройних Сил України. Пішов воювати добровольцем ще у 2014 році. Ось уже дев’ять з половиною років командир батальйону. Пройшов Маріуполь, Широкине, Гранітне, Троїцьке, Попасну, Щастя, потім ООС, Луганщина. Із 24 лютого 2022 року разом зі своїм підрозділом захищали Житомирщину від ворога та звільняли Київщину. З осені 2022 року воює на Запорізькому напрямку. Під час ротації у захисника виявили захворювання, однак попри увесь ризик він повернувся на передову та досі зі зброєю в руках захищає наші кордони. 

Ми були шоковані поставленим діагнозом, тоді одразу пройшли усі необхідні обстеження та консультації. Потім ми почули рішення батька, що він все ж повертається на передову і звісно намагалися відмовити. Але оскільки він військовий, то він обрав для себе таке рішення, тож ми його підтримали, – розповідає донька захисника. 

Зараз Ігор Ларін продовжує боронити Україну  та чекає допоки уся сума буде зібрана, і лише тоді приїде на операцію. Отож, усі небайдужі можуть долучитися до збору коштів: 

Картка ПриватБанку Каріни Ларіної: 5168745140495828

Посилання на банку у Mono bank

https://send.monobank.ua/jar/5QkM697PHd

Фото з особистого архіву Каріни Ларіної 

Вибір читачів за тиждень

Відео