Градус нелюбові до влади росте, немов на дріжджах

Те, що цими днями твориться у місцях сплати за спожитий газ, електроенергію та інші комунальні послуги, нагадує роздратований вулик. Людські емоції зашкалюють чи не більше, як за попередньої влади.

Люди отримують нові платіжки, цифри у яких справляють просто гнітюче відчуття приреченості та заганяють їх у безвихідь.
Збільшення у рази тарифів на комунальні послуги виявилося непосильним для пересічних людей і виглядає злим умислом проти свого народу тих, хто управляє державною машиною.
Недаремно зарубіжні експерти називають так звані реформи в Україні не шоковою терапією, а шоком без терапії.
Не зрозуміло, на що сподіваються лідери політичних партій, які представлені у різних гілках влади. І хоча до виборів є ще чимало часу, розраховувати їм на симпатії виборців, які панували в суспільстві після революції Гідності, буде проблематично.
Найбільше дістається політичній силі Прем’єра Арсенія Яценюка «Народний фронт», інтереси якого на Тернопільщині представляє нардеп Роман Заставний. Йому варто було б разом зі своїми ставлениками активніше займатися вирішенням соціально-економічних проблем, а не різноманітними  кадровими маніпуляціями на догоду корпоративному клану. 
Найвищим чиновникам із влади області та нардепам від Тернопільщини не завадило хоча б інколи постояти в черзі разом з простими людьми, тобі вони, мабуть, по іншому ставились би до свого обов'язку.

Вибір читачів за тиждень

Відео