Кросфіт заряджає здоров’ям чортківських медиків

У Чортківському державному медичному коледжі відбувся навчально-практичний семінар з кросфіту (система комплексного фізичного розвитку тіла одразу в десяти напрямках) під гаслом “Формування свідомого ставлення студентської молоді до здорового способу життя”.

Заняття складалося з двох частин: теоретичної (презентація про кросфіт та «Гонку нації» - міжнародні змагання з бігу на дистанції 5 кілометрів з перешкодами, аналогів яких ще не було в Україні) та практичної (показові виступи, навчальний тренінг та кросфіт-комплекси).

Учасниками дійства були студенти медичного коледжу, які пройшли відбіркові етапи, а також чемпіони і призери змагань, для яких кросфіт став  невід’ємною складовою тренувального процесу (Олександр Білик, Станіслав Гуцул, Володимир Коростіль, Роман Недошитко, Андрій Солян). Аби зрозуміти рівень підготовки учасників заходу, то можна сказати, що, приміром, Олександр Білик – фармацевт-провізор, призер і чемпіон змагань з мотоспорту, а також міжнародних змагань «Спартан рейс», а Станіслав Гуцул – багаторазовий призер і чемпіон Чемпіонатів України з вільної боротьби та фрі-файту, віце-чемпіон світу 2012 року, майстер спорту України міжнародного класу.  

Володимир Коростіль – призер та чемпіон змагань з боксу, раллі-рейдів, кросфіту та міжнародних змагань «Спартан рейс».

На завершення семінару були виконані два комплекси кросфіту серед дівчат і юнаків за результатами яких відповідно визначилися призери й чемпіони: Вікторія Ванджура, Віктор Гунька, Неля Підгірна, Дмитро Гатеж, Ніна Дудко і Михайло Канюка.

Юрій ГУЦУЛ,

керівник фізичного виховання Чортківського державного медучилища

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео