Ділові підсумки дня: 2 червня

НБУ збереже валютні обмеження щодо депозитів, Україна отримала $1 млрд під гарантії США, «Метінвест» домовився про реструктуризацію, у Фірташа забрали Вільногірський ГЗК, ВТБ зменшить присутність в Україні.

НБУ збереже валютні обмеження щодо депозитів

Національний банк із 3 червня збільшить обсяг видання готівкових коштів у національній валюті за депозитними рахунками клієнтів з 150 тис. грн до 300 тис. грн на добу, проте продовжить усі валютні обмеження до 3 вересня.

Україна отримала $1 млрд під гарантії США

Кошти в розмірі 1 млрд доларів, отримані від розміщення єврооблігацій під кредитні гарантії США, надійшли на рахунки уряду України.

«Метінвест» домовився про реструктуризацію

Власники єврооблігацій найбільшої української гірничо-металургійної компанії «Метінвест» схвалили реструктуризацію її цінних паперів із погашенням 2017-го і 2018 року, голосування щодо випуску з погашенням 20 травня 2015 року не відбулося через відсутність кворуму.

У Фірташа забрали Вільногірський ГЗК

Генпрокуратура заявляє, що запобігла незаконному переданню в користування ПрАТ Ukrainian Chemical Products (належить Дмитрові Фірташу) цілісного майнового комплексу Вільногірського державного гірничо-металургійного комбінату.

ВТБ зменшить присутність в Україні

Українська «дочка» ВТБ планує 2015 року зменшити кількість точок присутності до 50 з 60 на початок року.

forbes.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео