Другий Всеукраїнський вишкіл сьогодні стартує у «Червоній калині»

Другий Всеукраїнський збір-вишкіл з тактичної медицини для медиків-волонтерів «Знати, щоб врятувати» відбудеться 12-14 червня на базі навчально-оздоровчого комплексу Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського «Червона калина» в смт. Дружба Теребовлянського району.

 

Захід відбудеться з ініціативи громадської організації «Медичний загін спецпризначення «Білі берети». Його метою є підготовка кваліфікованих медиків-волонтерів.

 Нагадаємо, що громадську організацію «Медичний загін спецпризначення «Білі берети» створили у квітні 2014 р. у Тернополі. Її метою є підготовка фахівців, які володіли б знаннями та навичками у галузях надання першої домедичної допомоги, організації надання медичної допомоги у надзвичайних, екстрених ситуаціях, при введенні військового стану та при масових заходах; забезпечення керування в разі необхідності мобільними медичними пунктами, члени яких мають знання та навички, управління та координація медичною службою на полі бою; в мирний час при потребі підсилення будь-якого підрозділу, бригад швидкої допомоги, міліції, чи МНС кваліфікованою лікарською допомогою; забезпечення долікарської медичної допомоги під час масових заходів, до приїзду швидкої допомоги.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео