Ділові підсумки дня: 23 червня

МВФ визнав борг України перед РФ офіційним, НБУ продовжив банкам терміни реструктуризації кредитів, Митницю можуть передати в управління іноземцям, Кабмін готовий скоротити кількість адмінпослуг, суд стягнув із компанії Фірташа 1 млрд гривень.

МВФ визнав борг України перед РФ офіційним

Борг України перед Росією, оформлений як облігації на $3 млрд, має розглядатися як офіційний, а не комерційний. Такого висновку дійшли співробітники Міжнародного валютного фонду.

НБУ продовжив банкам терміни реструктуризації кредитів

Національний банк України продовжив кінцевий термін реструктуризації кредитів для підтримки ліквідності банків і за операціями репо з 1 серпня до 1 вересня 2015 року.

Митницю можуть передати в управління іноземцям

У Кабінеті міністрів допускають передання Митниці в управління іноземній компанії, заявив міністр економічного розвитку й торгівлі Айварас Абромавічус.

Кабмін готовий скоротити кількість адмінпослуг

Кабінет міністрів готовий підтримати пропозицію Міністерства економічного розвитку й торгівлі України про скорочення кількості адміністративних послуг у 6 разів – до приблизно 500 послуг.

Суд стягнув із компанії Фірташа 1 млрд гривень

Рішенням господарського суду Запорізької області задоволено позовні вимоги компанії «Газ України» до ВАТ «Концерн Стирол» на загальну суму понад 1 млрд грн.

forbes.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео