У Зборові п’яний мажор розмахував зброєю, бо у нього тато – «шишка»

Декілька десятків місцевих споглядали цікаву картину.

26-річний водій, житель Тернополя, будучи напідпитку, виїхав на зустрічну смугу і протаранив Ford Escort із 19- річним водієм. Подія сталася у ніч з п’ятниці на суботу. На місце прибув черговий наряд Зборівського РВ УМВС, а згодом - працівник ДАІ, йдеться у спільноті Від Тарнополя до Тернополя.

П’яний мажор відмовився віддати інспектору ДАІ свої права та техпаспорт, обматюкав парубка, в якого врізався, і дочекавшись «блатних» друзів, поїхав на місцеву заправку ОККО пити каву. За цей час працівник ДАІ брав свідчення в людей, які бачили аварію, та ретельно вивчав місце ДТП.
В таких випадках достатньо для ДАІ опитати і 2 свідків, хоча бажаючих розказати, як все сталося, було набагато більше, але працівник ДАІ відправив свідків додому.

Вернувся «мажор» із друзями, почав залякувати свідків та потерпілого. Почав погрожувати, витягнув зброю та почав нею розмахувати, тим самим всім говорячи, що йому нічого не буде, що в нього батько серйозна «шишка» в Чорткові і суд відбудеться там.
Заледве працівнику ДАІ вдалося вирвати документи із рук мажора. Учасники ДТП поїхали на територію Зборівської ЦРЛ, як гадалося, - для перевірки на вміст алкоголю в крові обидвох учасників ДТП. Однак в них аналізу крові не робили, лише за деякий час мажор погодився дихнути в алкотестер, який показав 4,4 проміле, важка ступінь сп‘яніння. Однак свідків в ЦРЛ не пустили, а друзі мажора, швиряючи номерами та розмахуючи зброєю, і далі залякували бідних людей. Згодом забрали свого друга, і поїхали «двіжувати», адже хлопець не місцевий, сам тернополянин має кохану із Зборова, до якої щовихідних їздить. Настільки часто їздить, що напевно вже все місто його знає, і знає, що він тверезим ніколи не сідає за руль.

Нагадаєм, що мажор страшно любить історію, а саме: він на початку року в’їхав в паркан музею «Зборівська Битва.
На даний час відбувається слідство, потерпілого госпіталізовано до лікарні. Батьки потерпілого і напевно не тільки вони вважають, що слідство ведеться заангажовано, відкрито відбувається фальсифікація справи. Тому вони і звернулися до місцевої, обласної влади та народних депутатів з проханням допомогти добитися справедливості.

Вибір читачів за тиждень

Відео