Тернопіль обиратиме студентського мера на пляжі (Відео)

26-28 червня у Тернополі проходить регіональний етап «Студентської республіки». Цього року його тема - «Програма модернізації Тернопільщини». На заході оберуть студентську владу регіону, відбудеться багато різноманітних інформативно-розважальних подій. 

Організатор студреспубліки Руслан Купріюк розповів, що учасники, зокрема, презентуватимуть моделі розвитку міста та області на найближчі 20-30 років. Відбудеться оцінка цих моделей, доцільність і реалістичність їх впровадження.

Змагатимуться 15 зареєстрованих команд, щонайменше -  150-200 осіб. У програмі - інтелектуальні конкурси, спортивні змагання, естафети патріотичного характеру.

"Ми підготували зустріч із бійцями із Афганістану, які демонструватимуть, як збирати і розбирати зброю, проведуть показові стрільби. Буде цікаво й оригінально", - каже Руслан.

Не варто забувати й про інтерактив. "26 червня, у п'ятницю, на заході виступить гурт LOS COLORADOS, інші локальні гурти. У суботу на дальньому пляжі – кіно просто неба. 28 червня, на День молоді, - вечірка Open AIR», - зазначив Руслан Купріюк.

Він обіцяє насичені три дні змістовних справ і дозвілля.

Подробиці – у відео.

Юлія ПАЛЕНИЧКА.

Вибір читачів за тиждень

Відео