Боротися з корупцією допоможе «гаряча лінія»

У Тернополі запрацювала «гаряча лінія» для боротьби з корупцією. Звернувшись за номером (098)821-52-11, можна надати аргументовану виважену інформацію щодо проявів корупційних діянь. Жоден дзвінок не залишиться без уваги.

Про це розповіли активісти тернопільського осередку ГО «Ідея нації», які й простягають руку допомоги у боротьбі з поборами та корупцією.

«Гаряча лінія щодо боротьби з корупцією вже почала діяти. Перші звернення розглядаються, - розповідає керівник тернопільського осередку ГО «Ідея нації» Олексій Станько. – На жаль, на Тернопільщині, та й по всій Україні корумпована чи не кожна ланка. Тому ми налаштовані на плідну роботу. На гарячу телефонну лінію цілодобово зможуть звертатися всі, хто має дані про факти хабарництва».

Активісти розклеїли інформаційні листівки по багатьох підприємствах та медичних закладах. Однак не всюди хочуть боротись з корупцією.

«На жаль, можемо констатувати, що нині хабарництвом просякнута вся система охорони здоров’я. Тому перші заклади, де були розклеєні інформаційні листи, –  лікарні. Приємно вразило, що багато лікарів пішли на співпрацю та запевнили, що самі телефонуватимуть, якщо запідозрять щось незаконне», - зазначив Олексій Станько. 

Джерело: ternopoliany.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео