У тернопільських комісарів знову накладки

Тернопільський міський об’єднаний військовий комісаріат знову учудив. Повістку надіслано юристу з Тернополя Павлу Левківу, який вже майже рік служить у Збройних силах України.

Оскільки пан Павло зараз проходить курс лікування після отриманого поранення в одній з місцевих лікарень, він вирішив таки з’явитися за викликом.

«Повістку виявила післявчора моя матір, - розповідає Павло Левків. – Папірець просто запхнули у двері. Жодних підписів ніхто на ній з моїх родичів не залишав»

Сам Павло Левків до цього факту ставиться з розумінням і навіть з гумором. Адже, для початку це дуже розвеселило його батьків. «Рік тому я пішов добровольцем у лави ЗСУ. Вступив у батальйон УНСО, який якраз закріплений при армійській частині. Тобто, мене мобілізували у Новоград-Волинському на Житомирщині. Напевне, нашим комісарам ніхто про це не повідомив,» - додав Павло Левків.

Сьогодні Павло пішов з дружнім візитом у міський військкомат.

Джерело: Тернополяни

Нагадаємо, недавно подібний випадок стався з іншим військовослужбовцем, якому теж прийшла "ліва" повістка.

Сьогодні tenews.te.ua повідомив про ще один курйоз. Вчора, 15 липня, повістку принесли 28-річному тернополянину, який … помер рік тому, у червні.

– Я виходжу з квартири, а у дверях – повістка, – розповідає мати. – Сина на 9 ранку викликають до військкомату… Мені аж перевернулося все всередині, адже крім того, що мій син помер, він був інвалідом першої групи, бо з дитинства хворів епілепсією. Як таке могло статися, не розумію. Навіщо тоді нам усі ці органи обліку, без яких кроку не ступиш? Нескінченні довідки, прописки, виписки? Навіщо вони, якщо, куди треба, ця інформація все одно не доходить? Я відразу взяла телефон і почала телефонувати за вказаними на повістці номерами до військкомату, але… відповіді так і не почула. Один телефонний номер був постійно зайнятий, а інший не відповідав.
 

Вибір читачів за тиждень

Відео