Вагітні дружини тернопільських братів-близнюків взяли участь у фотосесії

13 дружин, чоловіки яких служать в зоні АТО, взяли участь в патріотично-мобілізаційній акції “Люблю, чекаю”.  Світлини розташують на біл-бордах на Тернопільщині та сіті-лайтах у Тернополі.
Планують також з цими фотографіями надрукувати календар на 2016 рік. Захід покликаний підтримати дружин, чоловіки яких перебувають на передовій, підбадьорити бійців і мотивувати жителів області йти служити в ЗСУ.
– Умовно фотосесія називається “Люблю, чекаю”. Мені дуже хочеться, щоб мій чоловік, інші чоловіки, які перебувають під обстрілами, недосипають і недоїдають, розуміли, що їх чекають вдома. І що їхні дружини у своєму чеканні теж герої. Тому що не так легко взяти на себе частину чоловічої роботи та відповідальність за сім’ю. Тому ми запропонували дружинам бійців брати участь у цій інформаційній кампанії, – каже ініціатор акції, волонтер Самооборони Майдану Тернопільщини Лілія Мусіхіна.
Фотосесію розпочали з вагітних сестер-близнючок, які одруженні з братами-близнюками – тернопільськими військовими Ярославом та Володимиром Сімчуками. Чоловіки перебувають на фронті. Жінки чекають на них і на малюків. До речі, одна із сестер кілька днів тому народила.
Джерело: day.kiev.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео