На футбольному полі зійдуться «Нива» та ФК «Тернопіль»

  Всьоме на професійному рівні наступного вікенду на футбольному полі зійдуться "Нива" та ФК "Тернопіль". Обидві команди Тернополя невдало розпочали новий чемпіонат Першої ліги.

  Матч 4-го туру Першої ліги між футбольним клубом "Тернопіль" та "Нивою" 16 серпня о 18.00 розпочнеться на Тернопільському міському стадіоні.

  Команди зустрінуться між собою уже всьоме на професійному рівні та втретє у чемпіонаті Першої ліги. У минулому сезоні "Нива" та ФК "Тернопіль" зустрічалися двічі. Обидва матчі запам’яталися безкомпромісною боротьбою та в обох випадках судді зафіксували у дербі Тернополя нічийні результати — 2:2. Цікаво, що в першому протистоянні нічию "Тернополю" приніс гол воротаря Миколи Плетеницького на останніх секундах гри. За збігом обставин, тепер Микола захищає кольори тернопільської "Ниви".

  Ще раніше у чемпіонаті Другої ліги команди зустрічались між собою чотири рази. Тоді тричі перемагала саме "Нива", а ще одне протистояння завершилося мировою 1:1.

  У цьому сезоні склад обох команд зазнав суттєвих змін,  стартували у Першій лізі команди синхронно — набравши за три тури лише по одному очку.

  Фактично кожне протистояння міських команд між собою супроводжувалося скандалами до, чи після матчу. Під час поєдинків на трибунах міського стадіону ледь не доходило до бійок між прихильниками команд. Як буде цього разу – покаже лише гра, але однозначно можна стверджувати, що вболівальники побачать яскравий, чоловічий футбол.

Джерело: te.20minut.ua/

Вибір читачів за тиждень

Відео