На Чортківщині прозріли через 10 років

Краще пізно, ніж ніколи. Мабуть, таким правилом керувалися жителі села Залісся Чортківського району, які надіслали звернення на сайт news.chortkiv.net.ua.

Люди (наприкінці допису з’ясовується, що пише одна особа) скаржаться на погану дорогу. Дають свої рекомендації, як можна поліпшити стан путівця. Цікаво, що поради надійшли через «якийсь» десяток років, відколи у селі порядкує чинна голова сільради. До неї, власне, і претензії.

«Дуже б хотілось щоб ця інформація поступила до людей Чорткова та району і до самої голови сільської ради с. Залісся Копистинської Ольги Василівни, - йдеться у дописі. - Пишемо вам не думку активістів, і не думку громади з села Залісся, а факти які насправді є.
Більше 10 років ця людина – Копистинська Ольга Василівна  “сидить” на посаді голови с. Залісся. За весь час,- жодної доброї справи вона не зробила, наголошуємо – ЖОДНОЇ… село швидкими темпами заростає і занепадає…Щоб доїхати до села Залісся,- в даний час таксісти беруть мінімум 100 грн., тому що скаржаться на дорогу від Шманьківчик до Залісся, яка сягає 3-4 км. Невже за стільки років свого “сидіння ” на кріслі не можна зробити цей клаптик дороги ??? хоча б трішки загорнути, засипати… якщо б хоча б кожного року робити по 300-400 метрів, то за ці 10 років її правління =  вся дорога була б зроблена, але ні, для чого ??? головне щоб свого сина пригріла в себе селі, який незаконно, повторяємо НЕЗАКОННО керує пилорамою, який будує на цукровому заводі ОСОБНЯК, та в ночі краде дерева з лісу, і так краде в наглу, що це можна побачити щовечора, як вся робота кишить… Багато нам хотілось б написати щодо “чудового” розвитку мальовничого села Залісся…».

Далі автор надає фото, «в якому стані знаходиться головний став в центрі села Залісся».

Від редакції. Все це дуже добре. Житель Залісся від імені всієї громади підняв тему поганих доріг у селі. «Терен» у жодному випадку не займає позицію тієї чи іншої сторони, надаючи можливість висловитися з даного приводу зацікавленій особі Ользі Копистинській. Але прикметно, що критика діяльності війта звучить саме напередодні місцевих виборів. А де ви раніше були, люде? Можливо, Ольга Копистинська й дарма «просиділа» на своєму місці. Але ж ви її обирали два терміни поспіль! Раніше запитань не було?

 

Вибір читачів за тиждень

Відео