На Тернопільщину везуть тіло загиблого добровольця

Тіло безвісти зниклого в АТО кременчанина Миколи Чорного невдовзі перепоховають у рідному місті. 29-річний чоловік зник безвісти більше року тому, повідомляє te.20minut.ua.

Микола спочатку був, допомагав перевозити допомогу у зону АТО. Згодом, можливо, увійшов до складу одного із добробатів. За словами рідних, він повіз гуманітарну допомогу на Схід, проте зник разом із другом Романенком Андрієм в районі поблизу міста Дебальцеве. З'явилася інформація про те, що він живий, але у полоні. 
- Миколу знайшли похованим у Дніпропетровську, експертиза ДНК підтвердила, що це він, - повідомив керівник кременецького Автомайдану, волонтер Центру звільнення полонених ГО «Офіцерський корпус» Іван Селедець. - Зараз триває процедура оформлення документів, аби перевезти тіло Миколи додому і там перепоховати його.
Іван Селедець додає, що навесні була інформація про те, що Микола загинув. Тоді провели експертизу ДНК, яка підтвердила, що це він. Проте матір Миколи не погоджувалася з цим, тому експертизу провели вдруге і знову все співпало. Очевидно Микола був бійцем одного із добровольчих батальйонів, припускає пан Селедець. 

Вибір читачів за тиждень

Відео