В українських аграріїв та ІТ-компаній сьогодні є шанс створити унікальний бренд

З 18 по 20 вересня 2015 в Тернополі відбуватиметься триденний хакатон, спрямований на пошук ефективних технологічних рішень в аграрному бізнесі. Команда IT-фахівців, яка переможе, отримає 20 000 гривень на реалізацію своєї ідеї і розвиток продукту.

«Agro IT-Booster hackathon» - перший масовий агромарафон в Тернополі. Розробники, у команді чи поодинці, будуть створювати нові IT-продукти і вирішувати нагальні проблеми в різних напрямках сільського господарства (рослинництво, тваринництво, переробка сировини і відходів і т.д.)

Розробка IT-рішень для аграрного бізнесу є дуже актуальною, але маловідомою для України. Більшість агропрограм є дороговартісними і закордонного виробництва, а вітчизняних аналогів, на жаль, нема.

Мобільні додатки, Big Data, поведінкові дослідження, навіть гейміфікація - організатори дозволяють все, на що вистачить фантазії і технічних навичок учасників. Обмеження є лише в часі, хоча в цьому і полягає суть хакатону.

«Agro IT-Booster hackathon» - це шанс не тільки створити продукт, але і відразу ж знайти для нього потенційного клієнта або інвестора, в особі представників з агросектору. Команда з найкращим проектом отримає 20 000 гривень на реалізацію своєї ідеї. Організатори очікують, що за перемогу змагатимуться понад 200 IT- фахівців з усієї України.

Участь у хакатоні безкоштовна. Реєстрація учасників завершується 15 вересня. Більше інформації та реєстрація на itbooster.com.ua

Юлія НІКІТІНА

 

Вибір читачів за тиждень

Відео