Тернополян годують "Чупа чупсами" з дєрєвні Лєшково

У той час, коли росіяни фанатично знищують високоякісні санкційні продукти, у патріотичному Тернополі та навколишніх селах на поштових відділеннях зв'язку успішно продаються цукерки "Чупа Чупс"... із Росії. Як таке може бути?!

Росія веде війну проти України. Але звідки нашим дітям знати, що ласощі виробляє агресор, адже купують вони їх поштучно… Та й напису там прочитати неможливо, хіба що під лупу, так, як це зробила я. Яким же було моє здивування, коли з'ясувала, що виробник "Чупи" знаходиться аж у Московській області, в дєрєвнє Лєшково (від слова лєший?) Істринського у.

"Рус карамель" тотально нафарширована хімією, про це свідчить склад: цукор, патока (із пшениці), регулятори кислотності (лимонна, яблучна та молочна кислоти), фарбник (червоний бурячковий), ароматизатор, емульгатор (соєвий лецитин). А останнє речення читається як знущання: "Може мати сліди молока та ячменю". Іншими словами - тут було молоко. Так і хочеться запитати: "Так було воно тут чи ні?". Але в кого запитати про це? Мабуть в "Укрпошти", адже це вона постачає своїм підлеглим супутні товари.

Як можна українцям, здебільшого - дітям збувати неякісні товари з країни-агресора?! З росіянами все зрозуміло - їх лєший поплутав, а наших хто?

Валентина СЕМЕНЯК

Фото автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео