На концерт Ніни Матвієнко і друзів у День Незалежності запрошують тернополян і гостей міста

Концерт за участі Ніни Матвієнко, Євгенії Власової, гурту «Дзвони» та інших розпочнеться 24 серпня о 18:00 на Співочому полі у парку Національного відродження. Це благодійний захід у рамках проекту «Україна єдина», тому зібрані гроші передадуть людям, які потребують допомоги.

Традиційно з державних свят у Тернополі розпочинається насичена розважальна програма, яка триває до Дня міста, 28 серпня. За словами заступника міського голови Олександра Смика, як і в попередні роки, на проведення заходів виділили 400 тисяч гривень і намагалися, щоб цікаво було дітям, молоді і дорослим. 

- Напередодні державного свята, 23 серпня, об 11:00 в Українському домі «Перемога» розпочнеться III художньо-мистецький пленер «Палітра святкового міста», - каже Олександр Смик. - Там виставлять роботи, які увійдуть у першу дитячу галерею Тернополя. Згодом, о 12:00, на Театральному майдані пройдуть урочистості з нагоди Дня Державного прапора. Особливої уваги батьків заслуговують заходи, які триватимуть у День Незалежності, адже з 15:00 до 17:00 ми влаштуємо спортивні розваги і конкурси з подарунками для дітей.

Окрім того, на День Незалежності о 15:00 у Тернополі відкриють парк «Здоров’я». А з 23 по 30 серпня у парку ім. Т. Шевченка відбудеться гастрономічний фестиваль «Галицька дефіляда».

Світлана КРИЧКІВСЬКА

Вибір читачів за тиждень

Відео