Тернополяни засуджують застосування сили під Верховною Радою

Пікет, що переріс у сутички зі смертельними наслідками сколихнув всю Україну. Про жахіття, які творилися під стінами парламенту, сьогодні говорять не лише в столиці, а й у кожному куточку держави. Тернополяни теж не осторонь цих подій. Вони засуджують застосування сили представником ВО «Свобода», якого ще вчора затримали міліціонери. Проблеми, на думку пересічних городян, потрібно вирішувати мирно.

АНДРІЙ – тернополянин

«Те, що загинула людина, це погано. А все остальне – я не можу дати оцінки».

НАТАЛІЯ – тернополянка

«Ми всі маємо залишатися людьми, якщо чесно».

ОЛЕКСІЙ – тернополянин

«Це вже крайні міри, таке не варто робити – кидати гранати. А вирішувати іншими способами».

МАРІЯ – тернополянка

«Всі проблеми і всі питання треба вирішувати мирним шляхом, не кидати гранат, щоб не було жертв. Все треба вирішувати полюбовно, мирним шляхом, ніяких провокацій, тому що, на мою думку, це була провокація від тих сил, яким це вигідно, дестабілізувати обстановку в країні ще більше, ніж вона зараз є».

Свою офіційну позицію щодо подій у Києві на своїй сторінці у Фейсбук оприлюднив і міський голова Тернополя.

 «Лише слідство і суд можуть різносторонньо пояснити і оцінити – що і чому відбулось насправді під стінами ВРУ 31 серпня 2015 року. Проте вже зараз очевидно – відбулась кривава провокація, яка вигідна лише ворогам України, які понад усе прагуть посіяти розбрат та дискредитувати патріотів.»

Абсолютною дикістю назвав Сергій Надал загибель хлопця на протесті. І висловив сподівання на чесне, всестороннє розслідування і покарання справжніх винуватців. До слова, станом на сьогоднішній день вже відомо про трьох загиблих солдат Нацгвардії.

Джерело: intb.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео