У Тернопільській міськраді просять підприємців не піддаватися на провокації

На ринку «Аляска-Тер» збільшать кількість торгових рядів і проведуть реконструкцію існуючих об’єктів. Про це йдеться на сайті Тернопільської міської ради.

Повідомлення з’явилося, вочевидь, у зв’язку із нинішнім пікетуванням підприємцями облдержадміністрації. Про нього «Терен» уже інформував читачів раніше.

Ось що пишуть на сайті міськради: «У Тернополі представники так званих «громадських організацій» у черговий раз підбурюють підприємців щодо подій навколо ринку «Аляска-Тер».

Тернопільська міська рада заявляє, що не надавала жодних дозволів на зведення багатоповерхового будинку із торговим комплексом на території цього ринку. Відповідно до дозвільних документів, там запланована реконструкція існуючих приміщень та облаштування додаткових торгових рядів.

Призначення ринку, як і його подальша діяльність на цій ділянці залишається незмінною!

Звертаємося до підприємців не піддаватись на провокації від так званих представників «громадських організацій», які намагаються скомпрометувати діяльність Тернопільської міської ради та поширюють недостовірну інформацію. З будь-яких незрозумілих питань щодо діяльності органу місцевого самоврядування звертайтеся особисто у міську раду».

 

Вибір читачів за тиждень

Відео