Тернопільська компанія готова взяти молодих юристів на роботу

                Молоді юристи матимуть змогу безкоштовно пройти стажування в молодій, але вже доволі відомій в Тернополі консалтинговій компанії «Tax group», яка спільно з Coworking-open office EVOLUTIОN та ГО «Континіум» днями оголосила про початок відбору кандидатів. Учасники стажування матимуть шанс отримати посаду в компанії та перейняти досвід фахівців. Відбір триватиме до 22 вересня 2015 року.

                У зв’язку з розширенням діяльності, в компанії з’явилися вакансії. Але дирекція поставила собі за мету залучити якомога більше молодих людей до різнорівневих проектів та завдань, обравши дещо незвичний формат стажування – протягом місяця всі претенденти на роботу здобуватимуть досвід, нові знання, а також виконуватимуть відповідні завдання, аби показати себе і свої можливості.

Орієнтація на молодь є невипадковою. «Люди, які вже давно працюють, мають свої навички та звички у роботі, а перевчити їх і налаштувати на наш лад буде важко. У нас є своє бачення діяльності компанії, її розвитку і працівників, які повинні тут працювати. Тому ми орієнтуємося на молодь, а саме на студентів останніх курсів університетів, випускників», - пояснює таке рішення директор консалтинговій компанії «Tax group» Тарас Мартинюк.

Попри основний перелік вимог до кандидатів, Тарас Мартинюк називав ключові критерії, які відіграватимуть вагому роль при відборі кандидатів, а саме: бажання вчитися, розвиватися, вміти працювати з людьми, а також вміти дотримуватися юридичної етики, зокрема забезпечувати конфіденційність інформації.

Після відбору за резюме та мотиваційними листами, всі кандидати пройдуть співбесіду, за результатами якої розпочнеться стажування. Більшість занять проводитимуться в Coworking-open office EVOLUTIОN, що в «Атріумі».

Дізнатися детальніше про стажування, вимоги до кандидатів, особливості програми та як потрапити у команду можна за посиланням http://taxgroup.com.ua/archives/1073.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео