Відкрий двері у світ бібліотеки

Репрезентації книжок, зустрічі з цікавими людьми, книжкові виставки, екскурсії бібліотекою — ці та інші події чекають вас під час декади відкритих дверей у обласній універсальній науковій бібліотеці. Стартує вона 21-го вересня і триватиме до 30-го числа цього місяця.


23 вересня з 13:00 у читальному залі представлятимуть новий роман Ніни Фіалко «Коли брати стають ворогами…». У ньому тернопільська письменниця змальовує історії людей Майдану та події 2013-2014 років. Того ж дня о 14:00 у відділі літератури з мистецтва розпочнеться вечір-портрет «Славетні наші земляки», присвячений 125-рюччю від дня народження видатного українського живописця та графіка Михайла Осінчука.

24 вересня о 14:00 у відділі літератури іноземними мовами стартує круглий стіл на тему «Мова — дзеркало культури», присвячений Європейському дню мов. О 15:30 відділ міського абонементу запрошує на чергове зібрання клубу шанувальників книги «Літературна кав’ярня». На гостей чекають літературні читання «На струнах слова Лесі Романчук». У відділі сільського господарства пропонуватимуть оглянути періодичні видання на тему «Соціоекономіка як основа стратегії розвитку сільськогосподарського виробництва».

29 вересня о 15:00 сектор періодики запрошує всіх у віртуальну подорож пам’ятними місцями Тернополя «Пізнаймо рідне місто».

30 вересня о 14:00 у відділі читального залу розпочнеться репрезентація збірки творів письменників-політв’язнів «Лицарі нескореного духу», котра недавно побачила світ львівському видавництві «Апріорі».

Джерело: vilne.org.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео