Начальник тернопільської міліції поїхав на буремний Донбас

Виконувати бойові завдання на схід України в черговий раз вирушили бійці тернопільської міліції. Це відрядження для них буде тривалішим, ніж зазвичай. У зоні АТО міліціонери проведуть два місяці.

У складі загону – 50 добровольців із різних підрозділів обласного управління міліції та міськрайвідділів області. Більшість із них уже не вперше їдуть на Донбас, тож добре знають завдання, які доведеться виконувати.

До місця дислокації хлопців супроводить начальник обласного управління міліції Олександр Богомол. Перед від’їздом він дав настанови підлеглим: гідно виконувати поставлені завдання, дотримуватися дисципліни,  законності та берегти один одного.

– Ви їдете в період, коли будуть проходити вибори до місцевих рад, тому одне з основних ваших завдань – це забезпечення прозорості виборчого процесу, –  наголосив Олександр Богомол.

Провести міліціонерів прийшов голова Тернопільської ОДА Степан Барна. Він побажав бійцям швидкого повернення додому живими та здоровими.

- Ваша робота у зоні АТО є надзвичайно важливою, - відзначив Степан Барна. – Цього разу вам доведеться також стежити за тим, аби вибори на Донбасі пройшли чесно та прозоро. Впевнений, що ви з честю виконаєте свої обов’язки.

Підтримати бійців прийшли рідні та близькі.

Тернополянка Ірина Саборська проводжає на схід коханого Євгена. Жінка зізнається, що розлучатися дуже важко, але розуміє: обов’язок захищати Україну - понад усе.

Чекатимуть повернення додому братів-близнюків їхні дружини-близнючки Любов та Надія Сімчуки. До слова, їхні родини нещодавно поповнилися двома хлопчиками. Як кажуть чоловіки, на схід їдуть, перш за все, заради мирного та щасливого майбутнього своїх дітей.

За словами бійців, вони забезпечені усім необхідним для несення служби: теплим одягом, амуніцією, продуктами харчування.

За традицією, після благословення священиків хлопці вирушили у далеку дорогу, інформує СГЗ обласної міліції

Вибір читачів за тиждень

Відео