На Тернопіллі Василь Вірастюк знімається у кінокомедії

Генеральний продюсер кінокомпанії « Це цікаво продакшн» Юрій Рудик об’їздив всю Україну у пошуках ідеальної локації для зйомок ліричної комедії «Краща партія». І таки знайшов – на Гусятинщині.

Особливо кіношникам сподобався давній маєток у селі Личківці. Його довелось трішки «підшаманити», адже у фільмі це буде старовинний готель. Загалом на Тернопілля приїхали понад 80 чоловік знімальної групи, у кожного з яких свої обов’язки.

- Це історія про молодого олігарха, якому, зрештою, доведеться обирати між коханням і грошима, - розповідає сценарист картини Стас Медведєв. – Чому ми обрали саме комедійний жанр? Та тому, що в повсякденному житті достатньо драми, а люди люблять веселі історії з «хеппі ендом». Непристойних жартів у наших сценах немає, тож кіно має сподобатися і дорослим, і дітям.

До слова, у ролі актора у цьому кіно спробує себе і відомий український богатир Василь Вірастюк. Разом із ним працюють як професіонали, так і актори-аматори.

На екрани кінокомедія про кохання, нову поліцію та політику вийде вже навесні наступного року. А зараз у нас, на Тернопільщині, в поті чола та без спочинку працює молода команда кінокомпанії, яка обіцяє – «Краща партія» обов’язково стане для багатьох любителів комедійного жанру однією з найулюбленіших стрічок.

Джерело: ternopoliany.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео