У Тернополі вшанували тих, хто щодня ризикує життям (фото)

Сонцем, посмішками і молитвою зустрів сьогоднішній ранок тернопільських рятувальників. Щороку 17 вересня вони відзначають своє професійне свято.

Цей день об’єднує представників мужніх професій – працівників, ветеранів пожежної охорони, цивільного захисту, місцевих пожежних команд, аварійно-рятувальних формувань, добровольців та волонтерів, людей, згуртованих навколо спільної мети – забезпечення захисту життя громадян, їх майна та національного багатства від надзвичайних ситуацій.

Щирою молитвою та привітальним словом привітав усіх цим хоробрих людей отець Ігор та студенти Тернопільської вищої духовної семінарії ім. патріарха Йосипа Сліпого.

Начальник Управління ДСНС України у Тернопільській області Віктор Маслей передав освячену на Всеукраїнській прощі ікону Матері Божої до чергової частини рятувальників зі словами подяки за вірну службу та проявлену відважність.

Велика подяка вам за працю, за мужність, за вірність обов’язку та постійну готовність до захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій, запобігання та реагування на них. Переконаний, що ви й надалі віддано і сумлінно служитимете обраній справі та збагачуватимете її кращі традиції.

Тамара КОБЛИК

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео