На Теребовлянщині за тиждень виявили сім смертей

Про причини збільшення кількості смертей на Теребовлянщині, про проблеми кадрового забезпечення серед правоохоронців району та про боротьбу зі злочинністю говорили на виїзній зустрічі начальник обласного управління міліції Олександр Богомол з керівником Теребовлянської райдержадміністрації, міським головою та прокурором райцентру.

- Лише за останній тиждень, – каже Олександр Богомол, – на Теребовлянщині правоохоронці зареєстрували сім смертей. Причини різні. В основному – це дорожньо-транспортні пригоди, але є й вбивства. Така кількість неприпустима і ми повинні вирішувати цю проблему.

Начальник міліції зауважив, що на Теребовлянщині не вистачає працівників державтоінспекції, які б могли контролювати рух на дорогах. І це є однією з причин збільшення кількості аварій. Не вистачає їх і для виїзду з метою оформлення автопригод.

Олександр Богомол запевнив, що невдовзі підкріпить район державтоінспекторами з області.

Обговорили учасники зустрічі і проблему незаконної роботи кар’єрів та видобуток корисних копалин. Під особливим контролем у правоохоронців будуть заклади торгівлі, клуби та розважальні місця.

Олександр Богомол заявив, що найближчим часом правоохоронці організують відпрацювання району по всіх напрямках – від економічного до кримінального. Винні нестимуть покарання відповідно до закону.

Джерело: dosie102.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео