«Свіжа кров» принесла ФК «Тернопіль» першу перемогу на виїзді

Вчора ФК «Тернопіль» грав на виїзді з «Гірником-Спорт» в Комсомольську. Головний тренер муніципалів вирішив втілити деякі зміни в складі, що, як не дивно, принесло тернополянам впевнену перемогу.

Василь Івегеш вирішив влити «свіжу кров» в команду і не прогадав. Перший гол вийшов несподіваним, проте приємним – Тарас Кривий, очевидно, робив навіс, але м’яч залетів у «дев’ятку» - 0:1.

На початку другого тайму кримський арбітр побачив фол у діях Ігоря Сороцького, котрий рукою закрив лице від сильного штрафного удару, і призначив пенальті. Воротарю ФК «Тернопіль» Сергію Чернобаю майже вдалося витягнути м’яч, проте рахунок таки став 1:1.

Наступний гол муніципалів у ворота гірників став своєрідною помстою. Серйозний штрафний удар провів Роман Гаврилюк – гол від штанги і 1:2.

Команда господарів поля дійсно старалась зрівняти рахунок, але оборона, яка в основному складалася з нових гравців, зуміла зупинити усі атаки суперника.

На першій додатковій хвилині спрацювала тернопільська молодь. Ігор Сороцький зіграв у розпасовку з Андрієм Капеляном та прострілив уздовж воріт. М’яч зачепив воротаря, але суттєво напрямок не змінив і Тарасу Гром’яку під пресом захисника вдалося у падінні переправити м’яча у ворота (1:3).

До речі, попередня перемога ФК «Тернопіль» на виїзді сталася аж рік тому – 20 вересня 2014 року, в поєдинку з чернівецькою «Буковиною». Такі результати дають привід задуматись про постійну заміну деяких гравців муніципальної команди на молодих. А раптом наступного року ФК «Тернопіль» чекатимуть серед клубів Прем’єр-ліги.

Тамара Коблик

Фото: fc.ternopil.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео