Тернополянин може «сісти» на 10 років

Приїхавши із заробітків з Італії, 25-річний молодик взявся торгувати в Тернополі наркотиками, але не зчувся, як потрапив в поле зору правоохоронців. Під час однієї з оборудок його затримали співробітники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків обласної міліції.

Начальник ВБНОН обласної міліції Володимир Строїч розповідає, що тернополянин торгував і хімією, і дурманом рослинного походження. Вперше у поле зору правоохоронців чоловік потрапив під час продажу канабісу - коноплі. Кримінальний факт міліціонери задокументували, а оперативну роботу продовжили. 

21 вересня наркоторговця викрили на продажі синтетичного наркотику. Він збув тернополянину згорток із двома грамами рожевого порошку, який візуально схожий на амфетамін. Під час особистого огляду підозрюваного у нього вилучили ще близько п’яти грамів такої ж речовини.

«Хімію» правоохоронці відправили на експертизу.

Підозрюваному інкримінують частину 2 статті 307 ККУ - незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинені повторно. За скоєнетернополянину загрожує від п’яти до десяти років в’язниці. Міру покарання йому обере суд.

Повідомили у СЗГ УМВС України у Тернопільській області

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео