У Тернопіль приїдуть дипломати з 18 країн

Засідання організаційного комітету щодо належної підготовки та проведення Трейд – клубу в області відбулося 23 вересня. Обговрено заходи щодо організації у Тернополі 8-9 жовтня виїзного засідання Міжнародного Трейд-клубу в Україні.

Відповідно до розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 17.09.2015 № 568-од в області 8-9 жовтня відбудеться виїзне засідання Міжнародного Трейд - клубу в Україні - громадської організації, яка працює в Україні з 1992 року та об’єднує співробітників з торгово-економічних питань майже 60 посольств іноземних держав і міжнародних організацій, акредитованих в Україні. У засіданні Трейд – клубу в області візьмуть участь 20 представників з 18 країн світу.

Основною метою засідання Трейд - клубу в області є ознайомлення іноземних дипломатів із загальним економічним потенціалом області та окремо підприємств, надання сприяння останнім у залученні іноземних інвестицій, встановленні ділових контактів з іноземними підприємцями та збільшенні зовнішньоторговельного обігу.

Міжнародний Трейд – клуб очолює президент, який обирається на загальних зборах. На даний час президентом Трейд - клубу є торговельний радник Посольства Словацької Республіки в Україні пані Соня Крайчова.

Джерело: oda.te.gov.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео