У Збаражі провели акцію пам’яті Тараса Михальського (фото)

На вулиці Грушевського у Збаражі, де жив герой АТО Тарас Михальський, відбувся розпродаж-ярмарок. Виручені під час нього кошти виручені передадуть пораненим збаражанам- бійцям.

Завдяки небайдужим людям вдалося зібрати 7 тисяч 300 гривень, повідомила у Фейсбуці Наталка Парова. Ініціаторами благодійної акції стали родичі Тараса Михальського - брат Іван з дружиною Олею, друзі та сусіди з під'їзду №5 будинку на вул. Грушевського 66, в якому проживав Тарас. Участь в акції взяли мешканці із сусідніх будинків, збаражани з інших вулиць, жителі сіл Малого Глубочка та Тарасівки.

Люди наготували стоси різноманітної їжі і випічки: кексів, тортів, пирогів, сухарів, печива, пампушок, канапок, вареників, борщу. Спеціально для розпродажу учні Красносільської школи передали для бійців АТО свої малюнки та зібрали кошти на підтримку пораненим. Особливим попитом серед відвідувачів користувалися віночки, брошки, заколки, виконані у патріотичних кольорах. До збору коштів долучилися і волонтери районної організації "Червоного хреста", які пригощали пиріжками та пампухами і проводили розіграш.

На запрошення рідних Тараса відвідали вуличний розпродаж курсанти Збаразького військового коледжу Тарас Пристаж, Олена Домар, Катерина Мутіліка, Катерина Скворцова. 

Вибір читачів за тиждень

Відео