Тернополянин вразив суддів талант-шоу «Танцюють всі»

22-річний тернополянин Петро Хімейчук вразив суддів талант-шоу «Танцюють всі» своїм хіп-хопом. Та ще більше здивування у них викликало те, що попри доволі молодий вік, хлопець працює ще й на відповідальній посаді, де кросівкам та спортивним штанам не місце.

Петро вже тривалий час є заступником директора комунального підприємства «Фортеця». Його робота пов’язана з організацією міжнародних програм для тернополян, проведенням трьохсторонніх зустрічей з німецькими, польськими та українськими учасниками тощо. 

Та енергійний хлопець вже давно зрозумів, що йому затісно у костюмі чиновника. Сам він є тренером та засновником танцювального центру «Jolero», який функціонує в Тернополі з 2013-го року. Тож вдень Петро – серйозний посадовець, а ввечері – натхненник та приклад для наслідування десяткам своїх учнів, з якими не лише ділиться досвідом, але й допомагає знаходити власний стиль у танці.

Суддям проекту сподобалися «фішки» тернополянина, який «завів» зал. Однак за хіп-хопом у виконанні колоритного хлопця вони не змогли розгледіти його універсальність. Саме тому Петра Хімейчука відправили на вечірню хореографію. На жаль, справитися із досі незнайомим для нього стилем «Модерн» хіп-хоперу не вдалося. Та хоч в сотню кращих танцюристів 8-го сезону «Танцюють всі» він не потрапив, зупинятися на досягнутому не планує, тож, цілком можливо, ми побачимо нашого земляка у проекті вже наступного року.


Джерело: ternopoliany.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео