У ДТП в Тернополі загинула людина. Інша у важкому стані

Одна людина загинула і одна у важкому стані доправлена в лікарню в результаті дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилася у Тернополі на вулиці Миру, навпроти ПК “Березіль”.

Близько 18.45 автомобіль “Мерседес-бенц” спрінтер врізався у тролейбус “Щастя”. В результаті зіткнення одна людина з бусу загинула, інша у лікарні. Стан останнього важкий.

- Такого шоку, за свої 40 років стажу, я ще не відчувала, - розповідає водій тролейбуса пані Ольга. - Пасажири, яких було з десяток, страшенно налякані, кричали. У "хвості" тролейбуса сиділо троє чоловіків, навпроти них молода дівчина. Двері громадського транспорту були відчиненими, поштовх був надзвичайно сильним, одного чоловіка просто викинуло на вулицю. Він упав і перші хвилини ми думали, що він не подає ознак життя, але, на щастя, з ним все в порядку. Працівники швидкої сказали, що переломів у мужчини немає. Його не госпіталізували, це все відбувалось дуже швидко.

 На місце ДТП прибула слідчо-оперативна група, швидка допомога та пожежна. Двоє чоловіків (водій та пасажир) з буса були госпіталізованими. Зі свідків ДТП мало хто ділиться побаченим. Одні стверджують, що причиною аварії, було те, що жінка переходила дорогу і бус  таким чином намагався об'їхати її. Інші ж говорять, що, начебто, водій знаходився у стані алкогольного сп’яніння. Представники правоохоронних органів спростовують таку інформацію, щодо ДТП, говорячи, що причиною аварії стало недотримання правил дорожнього руху. Швидкість буса була надто високою аби своєчасно зупинитись. Слідчо-оперативна група встановлює причину та хід розвитку ДТП. 

Триває слідство.

 

Оксана СЛОБОДЯН

 

Вибір читачів за тиждень

Відео