У Тернополі п'ять команд юних футболістів змагалися за "Кубок Дружби"

28 вересня на універсальному спортивному майданчику по вулиці Пилипа Орлика зібрались п’ять команд юних футболістів, щоб здобути «Кубок Дружби». Команди вже не вперше зустрічаються у дворах свого мікрорайону, як аматори, а у цей день змагались, як справжні «професіонали».

Організували турнір працівники КО «Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення» управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту спільно з партнером Андрієм Газилишиним, керівником ПП «Медіа-Т», в минулому активним спортсменом, що надав кубки переможцям.

« …Ми збирались у дворах, грали на простих полях. Багато хто вже став відомим спортсменом. Ви ж маєте можливість займатись на хороших, нових, добротних майданчиках. Успіхів Вам! Бажаю стати гравцями «Ниви», «Динамо», «Барселони» та інших відомих команд…», - побажав учасникам пан Андрій.

Запрошений гість - Сергій Атласюк, чемпіон та бронзовий призер Чемпіонату Європи серед студенських команд, бронзовий призер Чемпіонату України серед команд Другої ліги, багаторазовий чемпіон області, гравець ФК «Тернопіль», став приємним сюрпризом для учасників. Футболіст поділився досвідом, виявилось, що він теж починав з дворового футболу, тут же, на «Дружбі», і тільки «наполеглива праця допомогла досягнути вершин».

У нелегкій боротьбі перемогу та кубки за призові місця здобули команди: 
І місце - «Динамо» : Едуард Черник, Блінов Дмитро, Галушка Євген, Колушинський Павло, Гладьо Сергій , 
ІІ - «Team of Stars» : Мохун Максим, Матум Дмитро, Крунь Віталій, Пінко Олександр, 
ІІІ - «12 школа»: Боднар Віталій, Романюк Володимир, Лічнер Вадим, Федчук Ростислав.

Усі команди були нагороджені грамотами управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради та солодкими призами.

Джерело: galsports.com

Вибір читачів за тиждень

Відео