Лановецьких старшокласників схиляють до робітничих професій

Популяризуючи робітничі професії, фахівці Лановецького районного центру зайнятості провели професіографічну екскурсію для десятикласників місцевої ЗОШ-ліцею №1 на виробництво до приватного підприємця Л. Поцелуєвої, яка займається виготовленням та продажем продукції з бетону.

Школярі ознайомились з виробничим процесом, перспективами розвитку та умовами праці на підприємстві, переліком професій, які задіяні у технологічному процесі, поспілкувалися з працівниками.

«Зараз на підприємстві виготовляється 15 видів виробів з високоякісного бетону: бруківка різної форми, розміру та кольорів, бетонні блоки для будівництва, бордюри, бетонні стовпці, елементи бетонних секцій для плотів та огорож тощо, - розповіла приватний підприємець. – Цехи оснащені новими пресовими установками, автонавантажувачами. Завдяки комплексному підходу до технічного оснащення, якості продукції та професійності працівників підприємству вдалося розширити свій асортимент і ринки збуту».

Старшокласники побачили працю бетонярів, формувальників, підсобників, з цікавістю спостерігали за роботою технологічної лінії.

Джерело: dcz.gov.ua

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео