Тернопільський музикант випустив дебютний міні-альбом «Кімнати»

У Міжнародний день музики, відбувся реліз дебютного міньйону «Кімнати» сольного проекту Лесика Драчука.

«Кімнати» від Omodada – україномовний мультиінструментальний продукт з елементами електроніки та психоделік-фольку. Часом веселі, часом меланхолійні інтер’єри з пульсуючими ритмами та вигадливими мелодіями», – так описує свою платівку музикант.

Робота над релізом тривала впродовж року на домашній студії Вадима Возняка, а також на «Шпиталь Рекордс». У записі майже кожної композиції Omodada допомагали запрошені музиканти, а трек «All My Gods» було створено разом із гуртом Tik Tu.

«Під час роботи на студії мимоволі виникають ідеї, які ніде не можеш втілити, тільки – у власній творчості. Так, шляхом нашарування стилів та інструментів, і зібрався воєдино міні-альбом. Це калейдоскоп стилів, підходів до звукозапису та зведення», – розповідає про історію створення платівки Лесик.

Відзначимо, що Лесик Драчук є колишнім барабанщиком гурту «Los Colorados» та учасником електро-акустичного колективу «Echo Gardens». Також він співпрацював у якості саунд-продюсера із «Bohomolniy», «Piano», «DaKooka», «Semmar» та іншими вітчизняними музикантами.

За матеріалами: прес-служби артиста

Вибір читачів за тиждень

Відео