Керівник обласної міліції завітав на ювілей до рідної школи

У першу неділю жовтня усі працівники освіти приймають вітання з нагоди професійного свята. У загальноосвітній школі Тернополя №27 2 жовтня було подвійне свято. Тут відзначали також чверть століття з часу заснування школи. З привітаннями до педагогів та учнів прийшов випускник навчального закладу -  керівник обласної міліції Тернопільщини Олександр Богомол.

- У стінах нашої школи я навчався у 90-ті роки, - згадував Олександр Миколайович. -  Не раз виступав на цій сцені, і, вийшовши сьогодні, ніби поринув у минуле. Здається, з неї я не сходив, а минуло стільки часу. 

Слова привітань Олександр Богомол адресував педагогам і учням навчального закладу.

- Вчителям, які залишилися такими ж молодими, привітними та щирими зичу здоров’я, наснаги, терпіння. Щоб завжди була потреба у вашій праці . Учням бажаю перемогти в житті свій страх, свою невпевненість, свою лінь. Перемога над страхом приходить з роками, над невпевненістю – зі знаннями, а лінь треба перемагати щоденно.

З особливим почуттям вдячності звернувся полковник міліції до вчительки, яка готувала його до вступу у вищий навчальний заклад.

- Шановна Любове Ярославівно, знання, які я почерпнув від вас, не лише допомогли мені успішно вступити до вишу, а й закінчити його з відзнакою і досягнути чогось у цьому житті.

На свято не годиться йти з порожніми руками. У подарунок рідній школі Олександр Богомол презентував копіювальну техніку.

Джерело: www.mvs.gov.ua

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео