«Тернопільбуд» боргує лісівникам великі гроші

5 жовтня під головуванням т.в.о начальника Тернопільського обласного управління лісового та мисливського господарства Олега Яремка відбулася апаратна нарада, на якій розглянули ряд важливих питань діяльності лісової галузі Тернопільщини минулого тижня та окреслити завдання поточного.

Говорили, зокрема, про заборгованість будівельної компанії «Тернопільбуд» перед державними підприємствами облуправління за лісопродукцію, яку лісгоспи постачали на будівництво фортифікаційних споруд. Тернопільські лісівники оперативно виконали поставлене перед ними зобов’язання. Незважаючи на те, що Міноборони кошти перерахувало, не всі будівельні компанії вчасно розрахувалися з лісгоспами за лісопродукцію.

- «Тернопільбуд» свідомо боргує кошти, - поінформував т.в.о. начальника Тернопільського ОУЛМГ Олег Яремко, який зустрічався з представниками будівельної компанії. - Сума боргу становить понад 220 тисяч гривень.

Відділу економіки і лісових ресурсів дано завдання оперативно інформувати про стан перерахування коштів «Тернопільбудом». Його представники, до слова, пообіцяли погасити борг перед лісгоспами до кінця тижня.

Прес-служба Тернопільського ОУЛМГ

 

Вибір читачів за тиждень

Відео