Опалювальний сезон у Тернополі розпочнеться 9 жовтня

У Тернополі розпочнеться опалювальний сезон. Відповідне розпорядження сьогодні підписав міський голова Тернополя. Оскільки від сьогодні на Тернопільщині прогнозують різке похолодання, з півночі йде холодне арктичне повітря, 8 та 9 жовтня взагалі прогнозують заморозки, в місті вирішили розпочати опалювальний період з 9 жовтня.

– Сьогодні підписано розпорядження про початок опалювального сезону з п’ятниці. Велике прохання до тернополян, якщо до вас будуть звертатися в суботу-неділю, працівники теплокомуненерго чи жеків дати можливість увійти у квартиру, аби розвоздушити систему, ми йдемо свідомо, щоб розпочати роботу в п’ятницю, щоб за суботу-неділю зреагувати на недоліки, поломки або недоопрацювання в садочках, школах, бюджетних установах для того, щоб вони вийшли на нормальну роботу з понеділка. Працівники лікарень, шкіл попереджені до п’ятниці вся система буде приведена у готовність і з п’ятниці почнеться опалювальний сезон в Тернополі, – розповідає міський голова Тернополя Сергій Надал.

Усі котельні міста готові до опалювального сезону, каже міський голова Тернополя. Традиційно першочергово обігріватимуть дитячі садочки, школи, лікарні.

– Оскільки в нас знаходяться дуже багато садочків на одних мережах з житловими будинками, то воно піде в більшості одночасно, але звичайно будемо працювати, аби в першу чергу обігріти дитячі садочки, школи, оскільки мінусові позначки вже будуть на вихідні, а люди будуть вдома, тому зробимо все, щоб тернополяни могли відчувати себе комфортно, починаючи з вихідних, – каже Сергій Надал.

Джерело: tv4.te.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео