Богема рулить: тернополянин – лідер «Правого сектора»

Новим керівником партії «Правий сектор» призначений доброволець-фронтовик Андрій Шараскін з позивним «Богема». Про це йдеться в повідомленні прес-служби “Правого сектора”, передають Патріоти України.

“8 жовтня на нараді провідного членства був призначений керівником партії “Правий сектор” Андрій “Богема” Шараскін. Андрій “Пилипів” Тарасенко склав свої повноваження керівника днями раніше”, – йдеться в повідомленні.

Лідер партії «Правий сектор» Дмитро Ярош привітав Шараскіна з призначенням. “Включаємо добровольців-фронтовиків до партійної діяльності. Вітаємо друга” Богему “- Андрія Шараскіна з призначенням на посаду заступника керівника НВР по партійній роботі. Сил тобі, друже, у боротьбі за державність українського народу”, – написав Ярош в Facebook. 

Довідка. Андрій Шараскін народився 20 вересня 1977 року у Тернополі. Закінчив режисерське відділення Київського театрального університету імені Карпенка-Карого. У мирному житті був режисером, актором. Захоплення: живопис, театр, філософія. Січень 2014 року кардинально змінив його життя: Андрій взяв участь у Революції гідності, був на Майдані до кінця. Коли почалася війна, пішов добровольцем у ДУК «Правий сектор», став кіборгом у Донецькому аеропорту, командиром загону ДУК.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео