Центр зайнятості допоміг працевлаштуватися колишньому воїну з Бучача

Реалії нашого життя диктують свої правила і на сьогодні одним із важливих напрямків діяльності всіх соціальних служб є всебічна допомога демобілізованим військовослужбовцям - учасникам АТО.

Повертаючись додому із зони військових дій, вони потребують підтримки і допомоги, аби відновити психологічне та фізичне здоров’я, адаптуватися до мирного життя, реалізувати себе у професійному середовищі.

Бучацький районний центр зайнятості не залишається осторонь тих проблем, з якими стикаються колишні воїни. Тож коли до центру з метою пошуку роботи звернувся ще недавній військовослужбовець Сергій Лемещук, всі зусилля фахівців були спрямовані на допомогу. Особистий консультант та інші фахівці РЦЗ надали комплекс інформаційно-консультаційних соціальних послуг, організували ряд зустрічей з роботодавцями району. Під час однієї з них, після проходження співбесіди з керівником ТзОВ «Бучачагрохлібпром», Сергію запропонували роботу оператора сушильних установок, на яку він погодився без вагань.

Сьогодні чоловік успішно працює на підприємстві за зручним для нього графіком роботи, задоволений місцем праці та рівнем заробітної плати.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео