Гастролер з Львівщини обікрав орендовану у Тернополі квартиру

Орендувавши квартиру на добу в Тернополі, житель Львова виніс звідти чимало майна. З накраденим подався до рідного міста, проте уникнути відповідальності йому не вдалося.

Оперативники карного розшуку Тернопільського міськвідділу міліції спільно з колегами із обласного управління внутрішніх справ розшукали злодія.

Із заявою про крадіжку до співробітників міської міліції звернувся 45-річний тернополянин. Чоловік розповів, що подобово здає в оренду квартири. Йому зателефонував невідомий і сказав, що хоче винайняти житло на кілька днів.

Потенційному клієнтові приглянулася одна із запропонованих кватир. Заплативши гроші за добу, незнайомець залишився в ній. Вже наступного дня власник квартири намагався зв’язатися з квартирантом, проте зв’язок з ним був відсутній. Прийшовши до кватири, потерпілий виявив відчиненими вхідні двері, а з помешкання зникли телевізор, порохотяг, праска та інше майно. Загалом злодій виніс добра майже на п’ять з половиною тисяч гривень.

Потерпілий детально описав правоохоронцям чоловіка, який винаймав у нього житло. Оперативники розшукали підозрюваного у крадіжці. Ним виявився 36-річний житель Львова. Проблеми із Законом у чоловіка не вперше – був судимий за майнові злочини.

Як з’ясувалося, чуже майно він відвіз до Львова, де згодом продав. Гроші ж витратив на власні потреби.
Щодо львів’янина розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 ККУ – крадіжка, вчинена повторно. Вирішується питання щодо обрання підозрюваному міри запобіжного заходу.

Джерело: dosie102.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео