У Смиківцях смертельна аварія

Сьогодні, 15 жовтня, близько 19 години вечора в селі Смиківці Тернопільського району трапилася дорожньо-транспортна пригода: пішохід вийшов на проїжджу частину та постраждав від зіткнення з вантажівкою. Медики, які прибули на місце події, констатували смерть чоловіка. Жодних даних про особу загиблого наразі немає. На місці події працюють міліціонери.

Пригода трапилася поблизу пішохідного переходу біля школи. Очевидці розповідають, що чоловік, ймовірно, був напідпитку, а тому вискочив на дорогу і вдарився головою об вантажівку, яка проїжджала трасою. Від удару тіло відкинуло вперед, а на лівій боковій дверці вантажівки залишилася вм’ятина. Водій автівки каже, що навіть не зрозумів, що це був за удар, адже на дорозі нікого не бачив. Лише зупинившись, він побачив на землі тіло людини. Швидка допомога нічим не могла зарадити, лікарі констатували смерть.

Правоохоронці, які прибули на місце події, не виявили в загиблого жодних документів, які допомогли б встановити особу. Знайдено лише телефон, але без батареї, яка, напевно, вилетіла від удару об асфальт. Смиківчани теж не знають, чи чоловік був приїжджим, чи місцевим.

За даними Досьє 102, потерпілого внаслідок удару об вантажівку відкинуло на смугу зустрічного руху, де на нього наїхало ще дві автівки – Опель та ВАЗ 2115.

Триває слідство. Деталі повідомимо згодом.

Соломія ШАЛАЙ

 Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео