У Тернополі обирали найсильніших правоохоронців

Найсильнішого серед правоохоронців визначали під час змагань з гирьового спорту. Боротьба проходила в рамках “Динаміади-2015″, присвячена Дню захисника України.

Першість та звання найкращого виборювало двадцять троє учасників з семи команд правоохоронних відомств краю. 

- Приємно, що є такі нагоди, де ми можемо зібратися всі разом, подивитися один на одного, показати себе та позмагатися, – каже начальник УМВС України в Тернопільській області Олександр Богомол. – Якою б важкою не була наша робота, ми повинні знаходити час для себе, для того, щоб підтримати свій дух бойовий, підтримати своє тіло.

Перемогу у командному заліку здобула команда УМВС України в Тернопільській області, друге та третє місця відповідно посіли команди військової частини 3002 Нацгвардії та державної служби охорони в Тернопільській області. Переможців та призерів змагань відзначили кубками та грамотами обласної організації „Динамо”.

Заступник голови Тернопільської обласної організації ФСТ «Динамо» Володимир Небесний сподівається, що ці результати вплинуть на загальні показники за результатами 2015 року.

- Це в нас будуть не останні змагання, ми будемо ще брати участь в чемпіонаті України з легкоатлетичного кросу та боротьби з самбо. Надіємося на те, що Тернопільська область покаже ще не раз хороші результати.

Відповідно до результатів змагань, каже Володимир Небесний, буде сформована команда обласної організації, яка виборюватиме перемогу 4-5 листопада в чемпіонаті України з гирьового спорту.
Кращі результати у своїх вагових категоріях показали :

* Володимир Довгошия( КФК УДСНСУ, в/к до 63 кг., сума – 17 балів );

* Василь Ярошевський, (КФК в/ч 3002 НГУ, в/к до 68 кг., сума – 27,5 бали);

* Віталій Осідак(КФК ГУ ДФС, в/к до 73кг., сума 7 балів);

* Петро Кильба( КФК УДСО, в/к до 78 кг., сума – 7,65 бали);

* Олексій Криворучко( КФК УМВСУ, в/к до 85 кг., сума – 41 бал);

* Володимир Дзюба (КФК УМВСУ, в/к до 95 кг., сума – 100,5 бали);

* Петро Пігович( КФК УМВСУ, в/к більше 95 кг.,сума – 75 балів).

Джерело: dosie102.te.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео