Залишилося два дні, аби врятувати життя!

Студенти Тернопільського державного медичного університету організували благодійний аукціон побачень «Вибираю життя», аби врятувати свого друга-медика Мар’яна Шминдюка. В юнака діагностували субарахноїдальний крововилив, тобто гостре порушення мозкового кровообігу, і тепер він потребує операції, яку батьки не можуть оплатити. 

Небайдужі студенти-медики запрошують всіх взяти участь в благодійному аукціоні побачень, всі виручені кошти з якого віддадуть на лікування хлопця. Аукціон триватиме до 18 жовтня, тому бажаючі допомогти ще можуть зробити ставки.

 Всі торги відбуваються в соціальній мережі в групі https://vk.com/choose_life_tdmu. Допомогти можна і зараз, не чекаючи закінчення аукціону. Потрібно перерахувати кошти на картку «ПриватБанк» 6762 4683 1931 1514  (Шминдюк Ліана Любомирівна - мама), а чеками можна буде розплатитися за куплений на аукціоні лот.

Аби долучити якнайбільше учасників і зібрати якнайбільше грошей на лікування, до аукціону долучилися і відомі люди Тернополя: тут тобі і «Тріода», і колишній учасник «Скрябіна» Андрій Підлужний, і маститий гуморист Віктор Гевко, команда КВН «Ляпас» та багато інших цікавих людей.

Приєднуйтеся і ви, аби подарувати Мар’яну шанс радіти життю!

Соломія ШАЛАЙ

Фото з соціальних мереж

Вибір читачів за тиждень

Відео