Що "світить" чиновнику за ДТП

П'яний за кермом виконуючий обов'язки  начальника Головного управління Держгеокадастру у Тернопільській області Ігор Луцик тиждень тому скоїв скандальне ДТП. Постраждалий чоловік Біяк Степан досі знаходиться у лікарні. «Терен» поцікавився, що "світить" чиновнику, чи буде покараний за скоєне, чи знову вийде сухим із води.

Правоохоронці порушили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України – «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження». Проте справу ще можуть перекваліфікувати, все залежить від ступеня важкості травм потерпілого.

Окрім того, на правопорушника складено адміністративний протокол за ст. 130 (Керування транспортними засобами у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння).

    Пропозицію усунути від виконання обов'язків начальника Головного управління Держнеокадастру у Тернопільській області Ігоря Луцика висунув голова Тернопільської ОДА Степан Барна. На сьогодні винуватця ДТП тимчасово усунено від державної посади. 

    Постраждалий Степан Біяк досі знаходиться у лікарні. Вчора, 17 жовтня, Ігор Луцик вперше відвідав хворого, із запевненням про відшкодування завданої шкоди і вибаченнями. «Терен» стежитиме за розвитком подій.

Оксана СЛОБОДЯН

Вибір читачів за тиждень

Відео