У Тернополі відбувся фестиваль, який вже 21 рік поспіль дарує дітям надію і добро

Назва обласного творчого фестивалю для дітей з особливими потребами "Повір у себе", який відбувся сьогодні у приміщенні Концерт-холу "Подоляни", не тільки позитивна, а ще й добра та обнадійлива.

Учасники мистецького заходу, (а їх цьогоріч 350) отримали творчий стимул і велике бажання - у жодному випадку не зупинятися перед труднощами. Тільки вперед. Очільник Тернопільської ОДА Степан Барна привітав учасників та гостей з відкриттям фестивалю. Програма була насиченою і цікавою. Діти взяли активну участь у творчих майстер класах, в рухливих іграх з дорослими ляльками, у концертній яскравій програмі. Всі отримали подарунки, а переможці - призи та дипломи. Серед учасників святкової програми були діти з Бережанської обласної комунальної загальноосвітньої школи-інтернату, з Теребовлянського навчально-виховного комплексу Тернопільської обласної ради, з Теребовлянського навчального реабілітаційного центру, з Гримайлівської санаторної загальноосвітньої школи-інтернату тощо.

 Окрасою фестивалю стали гості - юні артисти із Центру творчості дітей та юнацтва Тернополя, зокрема театр пісні "Співаночка". На учасників фестивалю чекав святковий смачний обід і величезний білосніжний торт. Серед організаторів - Тернопільська обласна державна адміністрація,  Тернопільський обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, благодійний фонд "Подоляни", Тернопільська обласна організація Товариства Червоного Хреста України, Тернопільське обласне відділення Фонду соціального захисту інвалідів.

Валентина СЕМЕНЯК

Фото автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео