У Тернополі підбили підсумки «квіткового» конкурсу (фото)

Завершився загальноміський огляд-конкурс квіткових композицій «Героям АТО», який відбувся до Дня міста у парку Національного відродження. Щойно стали відомі його результати.

І місце у конкурсі розділили Галицький коледж імені В’ячеслава Чорновола з композицією «Я жінка! Я не хочу битви…» і КП «Тернопільелектротранс» з квітковою композицією «Герої не вмирають».

Друге місце посіли колектив ПП “Сонячне” за представлену квіткову композицію “Я наказую тобі жити”, хорова школа «Зоринка» (композиція «Ангел скорботи»), Тернопільський дошкільний навчальний заклад № 5 «Фіалка» (квіткова композиція «Подаруй посмішку герою»; «Квітуча Україна»), Тернопільська класична гімназія (композиція «Мати Божа, храни Україну»).

На IIІ місці Тернопільська спеціалізована школа I-III ступенів № 3 з поглибленим вивченням іноземних мов (квіткова композиція «Слава героям»), КП «Тернопільводоканал» (композиція «Героям АТО»), Тернопільський дошкільний навчальний заклад № 27 (композиція «Лист татові»), Тернопільський навчально-виховний комплекс «Школа-ліцей № 13» (композиція «Від тривожного сьогодення до мирного майбуття»).

Заохочувальні подарунки отримали загальноосвітня школа № 10 за композицію «Повертайтеся з перемогою» та школа № 18 за роботу «З молитвою за Україну».

Очільник Тернополя Сергій Надал нагородив переможців.  

«Від імені усієї громади Тернополя вдячний за вшанування пам’яті Героїв АТО, які загинули за єдність і цілісність України, за ваш внесок у підтримку патріотичного та бойового духу Української армії та тернополян», – зазначив Сергій Надал.

Джерело: komun.te.ua

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео