70 дітей змагалися у знаннях особи Митрополита Андрея Шептицького

В приміщенні школи містечка Козлів, що на Тернопільщині, відбулася інтелектуальна гра «Брейн-ринг». Захід приурочили 150-тиріччю від дня народження Митрополита Андрея Шептицького, а організаторами його виступили священики Козлівського деканату на чолі з о.-деканом Романом Гуком.

Близько 70 дітей шкільного віку з парафіяльних катехитичних шкіл Козлівського деканату позмагалися у знаннях особи Митрополита Андрея Шептицького. Власне, метою організаторів було зацікавити дітей та молодь до поглибленого вивчення життя та діяльності Митрополита, адже УГКЦ присвятила 2015 рік саме його постаті.

Змагання проходили у двох вікових категоріях: молодша (10-13 років) та старша (14-17 років). Перед початком гри учасників привітали отець-декан Роман Гук та голова Катехитичної комісії деканату о. Остап Луців, які побажали дітям успіхів і розпочали «Брейн-ринг» спільною молитвою.

Тематика гри базувалася на книзі про Митрополита Андрея Шептицького «Наш найдорожчий таточко. Дітям про митрополита Андрея Шептицького». Оцінювало компетентне журі, у склад якого входили: о.-декан Роман Гук, о. Євген Зарудний та о. Олег Довбенко.

В інтелектуальних двобіях зустрічалися такі команди: «Промінчики від Бога» і «Надія», «Золоті перли» і «Віра», «Назарет» і «Рамтух», «Діти Пастиря» і «Дзвіночок», а також «Благовіст».

Перемогу у молодшій віковій категорії здобула команда учасників з Таурова «Боже милосердя», у старшій – команда учасників з Великого Ходачкова «АММА».

Завершилися змагання привітаннями переможців та спільною фотографією, після чого всіх учасників запросили за солодкий стіл.

Джерело: ternopil.te.ua

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео