Кременецький тир – зігниє чи перекинеться?

Є у центрі міста Кременець цікавий атракціон, називається тиром. Там можна не лише розважитись, перевіривши свою влучність у стрільбі з гвинтівки, а й отримати масу «незабутніх» вражень від самого перебування у даній споруді!
Користувач спільноти vk.com/typic_kremenets розповів про двоякі враження від після навідування атракціону.
Тир у Кременці є уже давно, багато кременчан згадують свої дитячі роки, коли з захватом брали до рук гвинтівку та вицілювали свічку чи іншу мішень. Так, зовсім недавно, перебуваючи у справах в центрі міста, піддався ностальгії за дитинством і Ваш покірний слуга.
Потрібно було перечекати годинку у центрі, і постало питання де це зробити. Йти у бар душа не забажала, і тут виринув спомин про те, як з друзями ходили у тир, вирішив навідатись…
З одного боку іржава буда, що хитається під ногами та обіцяє звалитись у рів, на краю якого стоїть. Перебуваючи у середині, відчуваєш значне похитування всієї конструкції, та остерігаєшся зробити зайвий крок.
Однак самі відчуття відвідин реально чудові! 
Згадалось дитинство, вдалось декілька разів влучити і загалом гарно провести час! Реально приємно, що ціна такого атракціону смішна, за 5 гривень можна чудово розважитись.
Дуже шкода, що на сьогодні тир занедбаний, після початку забудови напроти будинку культури його перенесли на край вищезгаданого рову (за бар Іква) та там і залишили догнивати. Не буду агітувати «порятуйте та відновіть», звичайно, є багато більш важливих справ, наприклад, доробити дорогу до райлікарні… Однак раджу всім кременчанам навідатись у тир, поки такий атракціон ще є у нашому місті, бо якщо його закриють зовсім, то нового нам точно не бачити.

Вибір читачів за тиждень

Відео