Гурт "Vivienne Mort" зібрав аншлаг у столиці, а незабаром виступить і в Тернополі

Їхню музику радять Святослав Вакарчук і Каша Сальцова. Цей гурт увійшов до топ-20 найпрослуховуваніших українських артистів наlast.fm одразу за «ВВ» і Pianoбоєм, а квитки на останній концерт у Києві були розпродані задовго до дня виступу.

Одна з найхаризматичніших українських музичних формацій – київський гурт «Vivienne Mort» – 5 листопада представить у Тернополі нову програму під назвою «ROSA».
Кожен їхній виступ вражає сильними вокальними партіями тендітної вокалістки та глибоким змістовним наповненням текстів. Тонкими пальцями вони торкаються самого серця, але поводяться з ним ніжно, ніби торкаються до пелюсток троянди.

Найвідданіші фанати, навчені попередніми концептуальними альбомами «ГОТИКА» та «FILIN», вже починають шукати різноманітні символічні значення слова «rosa», а менш романтичні меломани готуються насолодитися рідкісною дозою естетичного задоволення. «Vivienne Mort» щороку збирають все більші і більші зали по всій Україні і запрошують тернополян на концерту в Український дім “Перемога” 5 листопада о 19:00.

Джерело: provse.te.ua

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео